Sponsoren

   

 

   


Achterkant van de wagen

 

Triple R is dé fabrikant en leverancier van innovatieve filtratie- en separatiesystemen. Een paar foto's zijn nog te vinden bij de voorbereiding van de vrachtwagen in 2010.
Verder is er uitgebreide informatie over de producten en diensten van Triple R te vinden
op de website: www.triple-r-nl.com

 

Eurol is een toonaangevende fabrikant van smeermiddelen actief in de tweewieler- en motorsector, de automotive sector, industrie, landbouw en grondverzet, scheepvaart en watersport. Eurol heeft als totaalleverancier een zeer compleet productassortiment. Naast smeermiddelen in breedste zin, oliën en vetten, omvat het assortiment ook onderhoudsproducten in sprays en aerosols, ruitensproeiervloeistoffen en koelvloeistoffen, remvloeistoffen, metaalbewerkingsvloeistoffen en undercoatings.
Kijk voor meer informatie op: www.eurol.com

 

Twente-Shop Hengelsport is de ideale webshop voor de (sport)visser. Er is keuze uit een uitgebreid assortiment hengels, zoals glashengels, spinhengels, maar ook handgemaakte nieuwe hengels. Tevens zijn er setjes en materialen te koop om zelf een hengel te bouwen. Natuurlijk ontbreekt het in het assortiment niet aan vliegvis materiaal, kunstaas, molens, lijnen, haken en nog veel meer.
Neem zelf een kijkje op: www.twente-shop.nl

 

Blokletters Creatieve Reclame in Enschede is een flexibel bedrijf op het gebied van allerlei soorten reclame. Een kleine greep uit de assortimentslijst is onder andere lichtreclame, gevelreclame, autobelettering, reclameborden, drukwerk, glasfolie, huisstijlbewaking, textielreclame, etc. Tevens voeren zij het  SI’BON Erkend Signmaker kwaliteit keurmerk, het is een landelijke erkenning van de organisatie voor binnen- en buitenreclame, de SI'BON. Voor alle denkbare reclameobjecten kunt u hier terecht.
Voor een uitgebreid overzicht van alle producten en diensten kunt u terecht op:
www.blokletters.nl

 

Gies staat voor "kwaliteit in kunststof". Gies ontwikkelt en produceert kunststof producten van hoge kwaliteit, geschikt voor huishoudelijk gebruik. Er is een groot assortiment in vorm en functie. Denk bijvoorbeeld aan vershoudboxen, schalen, bekers, opbergboxen, wasmanden, transportboxen, emmers, afvalbakken, etc. De productiemethoden zijn modern en waarborgen gezondheids- en milieuaspecten. De producten zijn recyclebaar. Van deze kwalitatieve producten kan men met trots zeggen "Made in Germany". Meer informatie en alle producten zijn te vinden op deze website: www.gies.de
Gies steht für "Qualität in Kunststoff". Gies entwickelt und fertigt hochwertige Kunststoffprodukte für den Haushalt. Es gibt ein Umfangreiches Sortiment in Form und Funktion. Nimm zum Beispiel Frischhaltedosen, Schüsseln, Becher, Aufbewahr Boxen, Wäschekörbe, Transport Boxen, Eimer, Abfalleimer, und so weiter. Die Fertigungsmethoden sind modern und gewährleisten aktuelle Gesundheits- und Umweltaspekte. Die Produkte sind recyclebar. Van dieser hochwertiger Kunsstoffprodukte kann mann mit Stolz sagen "Made in Germany". Weitere Informationen und alle Produkte kann mann auf folgende Webseite ansehen: www.gies.de

 

Abus is wereldwijd een grote naam als het om sloten en beveiligingssystemen gaat. Ze leveren een breed assortiment aan sloten voor voertuigen als fietsen, motoren en boten, evenals huisbeveiligingssystemen, voor onder andere ramen en deuren. Natuurlijk ontbreken elektronische beveiligingssystemen, als alarminstallaties en bewakingscamera's, niet in het assortiment.
Het gehele assortiment en overige informatie is te vinden op: www.abus.de en op www.abus.nl

 

DTS is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van machines voor de voedselverwerkende industrie. De machinebouw is geheel afgestemd op de wensen van de klant.
Wilt u meer weten over DTS: www.dutchtecsource.com

 

Handelsonderneming
Colès Enschede b.v.
Handelsonderneming Colès is een webshop gespecialiseerd in producten voor de bos- en tuinbouw. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier terecht voor producten per stuk of grotere partijen. Een kleine greep uit het uitgebreide assortiment: bladblazers, bosmaaiers, briketteerpersen, generatoren, grasmaaiers, kettingzagen, waterpompen, etc, etc. Tevens is Handelsonderneming Colès officieel importeur van Mottimaster houtkloofmachines voor de Benelux en Duitsland.
Kijk voor het gehele assortiment op: www.bos-tuinbouw.nl

 

PRRE Lastechniek is een toonaangevend bedrijf in de regio als het gaat om het adviseren, het overdragen van kennis, het oplossen van problemen en het leveren van producten, op het gebied van alles wat met lastechniek te maken heeft.
Verdere informatie is te vinden op: www.prrelastechniek.nl

 

Lasto Roestvaststaal is een machine- en apparatenbouwbedrijf dat  zich vooral bezig houdt met de voedselverwerkende industrie. U kunt hier terecht voor maatwerk.
Kijk ook op: www.lasto.nl

 

TebruTech verzorgt automatiseringsprojecten voor de gehele industrie. Of het nu gaat om eenvoudige schakelkasten, pneumatische besturingen of om complete procesbesturingen met geavanceerde PLC- en/of servosystemen, de medewerkers van TebruTech realiseren het allemaal. In overleg met de opdrachtgevers bedenken ze oplossingen die machines vlekkeloos laten functioneren. Optimaal, betrouwbaar en bedrijfszeker.
Verdere informatie is te vinden op: www.tebrutech.eu

 

ESWE Installatietechniek en Sanitair is de specialist als het om warmte en comfort gaat. U kunt hier terecht voor uw bestaande of nieuwbouw woning, maar natuurlijk ook voor bedrijfspanden. Het uitgebreide assortiment bestaat uit verkoop en/of installatie van CV ketels, (vloer)verwarming, warmtepompinstallaties en sanitaire producten voor onder andere uw badkamer. Ook voor allerlei soorten dakbedekking evenals voor service en onderhoud kunt u bij ESWE terecht. In de winkel in Losser kunt u het sanitaire assortiment bekijken.
Voor meer informatie kijk op: www.eswe-installatietechniek.nl

 

Eriks Servicecenter Hengelo is een industrieel dienstverlener  met een uitgebreid assortiment werktuigbouwkundige componenten en up-to-date materiaal- en toepassingskennis, die samen  met u streeft naar het veminderen van downtime, u adviseert bij het reduceren van de inkoopkosten en milieu- en energiezuinige oplossingen biedt.
Uitgebreide informatie is te vinden op: www.eriksservicecenter.nl

 

ANDRÉS MARÍN AYALA, S.L.

Andrés Marin Ayala is de specialist in Spanje op het gebied van grote dieselmotoren. Behalve totale revisies die zij geheel in eigen werkplaats uitvoeren, verkopen zij ook nieuwe motoren en complete industriële generatorsets. Het hoofdmerk is Cummins, maar ook andere merken zijn geen probleem. Tevens zijn zij officieel Bosch Diesel Servicecenter.
Kijk ook eens op de website: www.marinayala.es